Zdravlje

10 najboljih kućnih vježbi kojima ćete utegnuti svaki dio tijela

Znamo da je svakodnevno vježbanje dobro za naše zdravlje. No, s toliko dostupnih opcija i neograničenih informacija teško je znati koje će vježbe dati najbolje rezultate.

10 najboljih kućnih vježbi kojima ćete utegnuti svaki dio tijela

Autor

Health Line, Dnevni Magazin


Naslovna fotografija

#vježbanje#zdravlje

Pogledajte 10 vježbi koje možete napraviti za vrhunsku kondiciju i toniranje tijela. Kombinirajte ih i uvedite u rutinu za jednostavan, ali moćan trening koji će vas održavati u formi.

Nakon 30 dana - iako ih možete raditi i samo dva puta tjedno - trebali biste vidjeti poboljšanja u svojoj mišićnoj snazi, izdržljivosti i ravnoteži. Uz to, primijetit ćete razliku u tome kako vam odjeća pristaje!

Ovim fitnes režimom uključuje vježbe koje svatko može izvesti unutar svojeg doma i ne zahtjevaju odlazak u teretanu ili posebne sprave za vježbanje.

1. Iskoraci

Vježbanje ravnoteže važan je dio dobro zaokružene rutine vježbanja. Iskoraci čine upravo to, promičući funkcionalno kretanje, istovremeno povećavajući snagu u nogama i gluteusima.

  1. Započnite tako da stojite s nogama u širini ramena i rukama spuštenim uz bokove.
  2. Napravite korak naprijed desnom nogom i savijte desno koljeno dok to činite, zaustavljajući se kad vam je bedro paralelno s tlom.
  3. Odgurnite desnu nogu i vratite se u početni položaj. Ponovite s lijevom nogom. Ovo je jedno ponavljanje
  4. Dovršite 10 ponavljanja u 3 serije.

Sljedeće