Vrijeme čitanja 8 minuta

Gospodin Savršeni - epizode i sadržaj reality showa

Show je u zadnjih 16 godina emitiran u više od 30 zemalja, djevojke se bore za naklonost "Neženje" s kojim odlaze na romantične večere, izlete. Pročitajte sve novosti.

Autor: RTL

TV#serija#reality

Gospodin Savršeni - epizode i sadržaj reality showa

RTL

Četvrtak 6.12.2018.

Hana odlučila izravnati račune s Ivom pa završila u suzama! Ponekad je teško prepoznati tko ti je pravi prijatelj, a tko će ti zabiti nož u leđa. Hana je s Ivom podijelila sve što joj leži na srcu i duši te joj je izjavila kako smatra da je u posljednje vrijeme promijenila ponašanje prema njoj, a to pripisuje lošem utjecaju Gabrijele. "Ne mogu podnijeti da nemam kontakt sa svojim prijateljima, sa cimericom koju beskrajno volim i moje traume ovdje govorim da me bolje upoznate, a ispadam negativka, a smatram da je negativka Gabrijela", kroz suze je ispričala Hana kojoj se čini kako se neke djevojke ne ponašaju lijepo prema njoj te želi izravnati račune kako bi svi bili iskreni jedni prema drugima. No Iva se nije složila s njezinim optužbama jer drži kako nitko osim nje same ne može utjecati na njezino mišljenje i ponašanje te je zamjerila Hani to što uvijek misli da se sve vrti oko nje. "Razumijem da ti je teško, ali pričaš samo o sebi, a svatko ima neke situacije o kojima možda ne priča toliko koliko ti pričaš i ne znaš tko je iskren prema tebi, a tko nije", kazala je Iva pa nastavila. "Istina boli, ali valjda će i sama zaključiti kada izađe iz showa tko je bio iskren prema njoj, a tko je samo manipulirao s njom." Iako su djevojke završile razgovor "rukom pomirenja", Hana je na kraju svega zaključila - "Iva je marioneta".

Srijeda, 5.12.2018.

Iva: “Ne namjeravam pustiti Gorana i borit ću se za njega”; Aleksandra: “Između njih nema kemije” U srijedu navečer djevojke su odmah počele s ljubomornim ispadima kad im je Iva počela pričati kako je provela veoma intimne trenutke s Goranom, ali nisu se poljubili. Naime, čim je kročila u vilu, sve su kandidatkinje primijetile kako Iva ne hoda, nego lebdi nakon spoja s Gospodinom Savršenim pa su počela uspoređivanja i komentari. “Ja sam ipak dobila prvu ružu, prvi poljubac i sigurno se sviđam Goranu”, primijetila je Daisy, a Aleksandra pak smatra da izostanak poljupca zapravo znači nedostatak kemije između Ive i Gorana. “Ako je već sve bilo toliko lijepo, emotivno i romantično, a na kraju svega toga nije se dogodio poljubac, to mi je nekako čudno”, izjavila je manekenka koja je očito bila zadovoljna što se to nije dogodilo. Bez obzira na zajedljive komentare, Iva je bila sigurna u svoje osjećaje prema Jurencu. “Sad sam prošla s Goranom puno lijepih trenutaka i ovdje sam gdje jesam i ne namjeravam to pustiti, a ni Gorana”, odlučno je izjavila Iva za koju borba tek počinje. Nakon toga stiglo je pismo u kojem Gospodin Savršeni poziva Daisy, Klaru, Aleksandru, Anezi i Gabrijelu na grupni spoj u Mirnovec na jahanje. Ta je vijest najteže pala Hani, koja je bila tužna što Goran nije nju pozvao jer zna koliko voli konje, te Klari koja se užasava svih životinja osim, kako je rekla, ptice na grani i ribe u vodi. “Ja sam se kao mala igrala s barbikama, ne životinjama, ali možda tamo bude neki mali poni za mene. Želim pokazati Goranu koliko sam hrabra pa ću pokušati pobijediti taj strah”, izjavila je Klara koja je na kraju čak i osvojila jahanje jer je bila najbolja u igri s potkovama. No neke su bile razočarane što one nisu otišle na jahanje s Goranom pa je idilu na ranču prekinulo loše raspoloženje djevojaka, zbog čega je Gospodin Savršeni odveo Daisy sa strane kako bi provjerio što se točno dogodilo. “Kad smo došli na ranč, prisjetila sam se koliko mogu biti sretna i zahvalna što sam postigla neke stvari u životu. Odrasla sam s bakom i mamu sam viđala jako rijetko, a kad sam je vidjela, imala sam samo dvije želje - htjela sam ići jahati i klizati na ledu, a to mi nikada nije omogućila jer nije imala vremena za mene”, u suzama je priznala Daisy sve što je muči, a Goran ju je utješio čvrstim zagrljajem. Kako bi malo oraspoložio kandidatkinje, Jurenec im je pripremio još jedno iznenađenje – jahanje na mehaničkom biku. Anezi se pokazala najvještijom od djevojaka, a taj rekord uspio je srušiti i Gospodin Savršeni. Nakon rodeo natjecanja Gabrijela je misteriozno povukla Gorana sa strane kako bi mu nešto važno priznala. Za to vrijeme u vili je izbila svađa između Hane i Ive u kojoj su pale teške riječi, a potekle su i Hanine suze.

1. sezona, 9. epizoda

U ponedjeljak navečer Goran je započeo epizodu s neugodnim iznenađenjem jer se ranijim eliminacijama nitko nije nadao. Gospodin Savršeni je na romantičnoj večeri utroje shvatio kako Ivana Milat nije prava osoba za njega te joj se odlučio zahvaliti na sudjelovanju u showu. “Mislim da ipak nemamo toliko toga zajedničkog da bi naša veza bila uspješna. Nikako da kliknemo i to me muči. Bilo mi je teško naći prave riječi, ali među nama nema nikakve kemije i tu barijeru nikako da pređemo. Nažalost, moram ti reći da je za tebe ovdje završava emisija”, teška je srca priznao Goran. “Možda mu se moja jednostavnost i direktnost ne sviđa. Nisam razočarana, drago mi je što sam bila dio ovoga, možda se samo nismo stigli bolje upoznati”, izjavila je simpatična Korčulanka koja će ljubav potražiti izvan showa. Nakon što je Ivana otišla Goran je odlučio Klari pokloniti ružu jer mu je bilo jako drago što je bila potpuno iskrena s njim te ju zbog toga sada cijeni još više. A kada se Klara vratila u hotel, djevojke su digle paniku oko toga gdje je nestala Ivana i zašto se nije vratila u hotel, a razlog njezina odlaska ostao im je nepoznat. Sljedeći dan Gospodin Savršeni pozvao je Hanu, Daisy, Aleksandru, Nandi i Ivu na grupni spoj – jedrenje po šibenskom arhipelagu. Prije jedrenja Goran je napravio mali izazov za djevojke, ona koja je prva doplivala do jedrilice osvojila je neko vrijeme nasamo s njim, a unatoč tome što se Daisy trudila brzo plivati, Iva je bila najbrža. “Među nama ima kemije i to se osjeti”, priznala je Iva nakon razgovora s Goranom koji je to isto osjetio. Nakon Ive Gospodin Savršeni pozvao je Hanu nasamo te joj priredio pravo iznenađenje. Poklonio joj je sredstvo za skidanje šminke kako bi je testirao, a ona je rado prihvatila izazov. “Nemam komplekse i obećala sam mu da će me vidjeti bez šminke”, rekla je Hana nakon što je ispunila njegovu želju. Dok su oni uživali na jedrilici, Anezi, Klara i Gabrijela iskoristile su vrijeme da malo prokomentiraju svoju konkurenciju, a potom su i one dobile pismo u kojem ih Goran poziva na grupni spoj.

1. sezona, 8. epizoda

Europska prvakinja u kickboxingu, ricasta Splićanka odlučila je da će u dvoboju između karijere i Gospodina Savršenog ipak prevladati njezina prva ljubav - boks! Simpatična Marija Malenica, koja se Goranu Jurencu svidjela na prvu zbog svoje bujne kovrčave kose u četvrtak navečer priopćila je da napušta show. "Bio si i ti vrhunski sportaš i znaš da mi je karijera na prvom mjestu i nažalost moram otići", kazala je Splićanka koja je i u vili svaki dan trenirala kako bi ostala u dobroj formi te je shvatila da se mora više posvetiti treningu ako želi osvojiti titule koje priželjkuje. "Prihvaćam tvoju odluku, moram je prihvatiti i razumijem te jer sam i ja bio profesionalni sportaš. Presretan sam što sam imao priliku upoznati te i s tobom se podružiti. Želim ti sve najbolje dalje u životu, u karijeri i u ljubavi", odgovorio joj je Goran, koji na Mariju gleda kao na prijateljicu te su se dogovorili za druženje u Londonu ili Berlinu. "Pao mi je kamen sa srca kada je to rekao jer mi je to stvarno važno. Malo mi je teško što idem i osjećam zahvalnost što sam uopće imala priliku doći ovdje i sve iskusiti", priznala je Malenica. Ostale djevojke bile su tužne zbog njezina odlaska, ali i sretne jer znaju da odlazi kako bi ispunila svoje snove. Marija, sretno!

1. sezona., 7. epizoda

Gospodin Savršeni odveo je djevojke na izlet u Vodice kako bi uživale u suncu i moru, a one su odmah uskočile u kupaće kostime i "okinule" vruće fotografije. Dok su Goran i Anezi bili na single dateu, ostale natjecateljice odlučile su iskoristiti sunčan da za uživanje na bazenu, a najbolji dokaz za to su njihove fotografije s Instagrama. Aleksandru Mitrović i Nandi Uzelac oduševio je bazen s pogledom na more. "Gospođice Savršene, moja Ivana i ja uživamo na našem spoju", napisala je uz fotografiju Iva Runjanin te priznala kako bi se rado vratila u Vodice i te prekrasne sunčane dane. A Gabrijela Fatorić je uživala u pogledu iz hotelske sobe. Što će se dalje događati u showu 'Gospodin Savršeni' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Povezani sadržaj

Upravo se čita