Vrijeme čitanja 2 minute

Kako odabrati i kupiti savršene traperice? Ovih par savjeta morate uzeti u obzir!

Kupovina traperica nikada nije bila laka. Toliko dućana, brendova, modela, različitih brojeva… Zaista nije loš onaj savjet da u slučaju pronalaska savršenih traperica odmah kupite dvoje!

Autor: Dnevni Magazin

Life#traperice#odjeća

Kako odabrati i kupiti savršene traperice? Ovih par savjeta morate uzeti u obzir!

Pexels

U nastavku donosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći kod kupovine novih traperica:

Odmah da riješimo jednu stvar – traperice nemojte ići kupovati onih dana kada se osjećate ‘debelo’. Nećete sigurno pronaći ništa za sebe onih dana kada se ne osjećate dobro u svojoj koži.

Trperice se razlikuju od brenda i modela, stoga nemojte da vas čudi što u različitim dućanima trebate i različite brojeve traperica. Uvijek probajte nekoliko modela u nekoliko dućana.

Nemojte obraćati pažnju na ono što je trenutno moderno. Ne stoje svima uski modeli traperici, a niti klasični modeli. Jednostavno ćete pogriješiti kupite li traperice u kojima se osjećate neugodno.

Najbolje je traperice ići kupovati samostalno, bez pratnje. Ne treba vam tuđe mišljenje, jer će najbolje biti one u kojima se osjećate dobro.

Ukoliko pronađete par traperica koji vam savršeno stoji i u kojem se osjećate ugodno, odmah kupite dva komada. Ponekada je jako težak posao pronaći savršene traperice pa zašto onda kada vam to uspije ne bi imale duple savršene traperice.

Povezani sadržaj

Upravo se čita