Lifestyle

Kako odabrati i kupiti savršene traperice? Ovih par savjeta morate uzeti u obzir!

Kupovina traperica nikada nije bila laka. Toliko dućana, brendova, modela, različitih brojeva… Zaista nije loš onaj savjet da u slučaju pronalaska savršenih traperica odmah kupite dvoje!

Kako odabrati i kupiti savršene traperice? Ovih par savjeta morate uzeti u obzir!

Autor

Dnevni Magazin


Naslovna fotografija

Pexels

#traperice#odjeća

U nastavku donosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći kod kupovine novih traperica:

Odmah da riješimo jednu stvar – traperice nemojte ići kupovati onih dana kada se osjećate ‘debelo’. Nećete sigurno pronaći ništa za sebe onih dana kada se ne osjećate dobro u svojo koži.

Trperice se razlikuju od brenda i modela, stoga nemojte da vas čudi što u različitim dućanima trebate i različite brojeve traperica. Uvijek probajte nekoliko modela u nekoliko dućana.

Nemojte obraćati pažnju na ono što je trenutno moderno. Ne stoje svima uski modeli traperici, a niti klasični modeli. Jednostavno ćete pogriješiti kupite li traperice u kojima se osjećate neugodno.

Najbolje je traperice ići kupovati samostalno, bez pratnje. Ne treba vam tuđe mišljenje, jer će najbolje biti one u kojima se osjećate dobro.

Ukoliko pronađete par traperica koji vam savršeno stoji i u kojem se osjećate ugodno, odmah kupite dva komada. Ponekada je jako težak posao pronaći savršene traperice pa zašto onda kada vam to uspije ne bi imale duple savršene traperice.