Lifestyle

Najljepše rođendanske čestitke

Sjediš pred čestitkom i s olovkom u ruci ili želiš nekome poslati rođendansku čestitku, a nikako da nađeš inspiraciju? Odaberi jednu od najboljih čestitki za rođendan.

Lifestyle

Kako biti sretan: 10 znanstveno dokazanih načina

Osjećate se nesretno? Iskušajte nekoliko, ili sve metode za koje znanstvenici tvrde kako jednostavno - funkcioniraju.

Lifestyle

Koje su popularne boje u 2018. godini, a koje donose sreću?

Saznajte koja će boja dominirati naslovnicama modnih i beauty portala te koju boju odabrati za sreću prema psihologiji boja

Lifestyle

Najbolji filmovi u 2017. godini

Propustili ste neki od popularnih prošlogodišnjih blockbustera i tražite ideju što gledati večeras? Vrijeme je da se prisjetimo 20 najboljih filmova u protekloj godini.

Lifestyle

Najbolje novogodišnje čestitke i poruke

Razveselite svoje najdraže jednom od šaljivih i dovitljivih novogodišnjih čestitki!

Lifestyle

Najljepše božićne poruke i čestitke

Ponovno je najljepše doba godine kada prijatelji i obitelji razmišljaju o Božiću i svojim najmilijima. Razveselite svoje najdraže jednom od božićnih čestitki koje smo pripremili za vas.

Lifestyle

Ovo su najskuplji ručni satovi na svijetu!

Današnji satovi nerijetko služe kao neizostavan modni dodatak, kako kod slabijeg, tako i kod jačeg spola, ali i kao simbol društvenog statusa.

Lifestyle

Casio G-Shock - izdržljivi japanski sat s tradicijom

1981. godine, Casiovi inženjeri došli su na ideju izraditi sat koji će trajati 10 godina, biti vodootporan na dubini od 100 metara, te otporan na padove s 10 metara visine. G-Shock predstavlja inovativni koncept koji apsorbira sile gravitacije.

Lifestyle

Ručni satovi kroz povijest: Evolucija statusnih simbola

Ručni su satovi danas jednako popularni kao i nakit te se ne nose samo zbog svoje praktičnosti nego i kao statusni simbol