Vrijeme čitanja 3 minute

Na granici - sadržaj i epizode dramske serije

Na granici donosi uzbudljivu i zabavnu radnju, ona ima i ljubavnu priču, ali i niz humornih elemenata koje će gledatelje zasigurno prikovati za male ekrane.

Autor: Nova TV

TV#serija

Na granici - sadržaj i epizode dramske serije

Nova TV

U ovoj jedinstvenoj dramskoj seriji s elementima humora u ulozi glavnog lika Zorke vidjet ćemo poznatu glumicu Ninu Erak, a u središtu radnje je i mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koju tumači talentirana mlada glumica Nadia Cvitanović. Petra se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. Upoznat ćemo kroz seriju obitelj Skorupović koju osim Zorke čine i njezina kćer Mira (Barbara Vicković), zet Andrija Masle (Milan Štrljić) i njihove tri kćeri, uz Petru i Lidija (Martina Stjepanović) i Ivana (Lucia Glavich Mandarić). Ova obitelj ima automehaničarsku radionicu i najvažniji su u lancu šverca jer je zemlja uz granicu Zorkina. Drugu obitelj, obitelj Penava čine likovi koje će utjeloviti sjajni glumci Nemrin Omić, Elvira Aljukić, Dino Rogić i Marko Braić, a ta obitelj živi pak na bosanskoj strani, imaju dućan i skladište koji koriste i kao paravan za šverc. Obitelj Štiglić utjelovit će pak sjajni Žarko Radić i Barbara Nola, dok će njihovog sina glumiti Asim Ugljen. U selo Lokvica gdje je smještena radnja nove serije, iz Zagreba dolazi i novi granični policajac Marko kojeg će utjeloviti Filip Juričić. Osim navedenih u novoj serijskoj uspješnici Nove TV svoje uloge dobili su i Zlatan Zuhrić i Mladen Vulić, Momčilo Otašević, Petra Kraljev, Tijana Pečenčić, Mirko Ilibašić, Petar Puškarić, Davor Svedružić, i brojni drugi vrhunski glumci.

1. sezona, 63. epizoda

Mijo upadne u rijeku pokušavajući doći do Zorkine marame, a Zdenko pronalazi Zorkinu cipelu. No Tomo, koji se pridružuje potrazi iako je suspendiran, želi Zdenku oteti cipelu i prikazati ju kao svoj pronalazak, ne bi li se omilio Željki da ga vrati na posao. Umjesto da traže Zorku, Andrija, Mijo i Nediljko se posvađaju oko toga tko će biti novi šef. Ljubo zadnji saznaje za Zorkin nestanak što ga jako iznervira pa zaprijeti Skorupovićima. Ljuban je pak odlučio ukrasti dio novca od šverca i krenuti u novi život, ali želi da i Ivana pobjegne s njim. Marko pristaje pomoći Zorki te uspije uvjeriti Željku da Ljubanovo sprema veliki šverc oružja. Željka organizira zasjedu, a potom prizna Marku da je razlog njenog dolaska u Lokvicu upravo on. Željela ga je uništiti, ali sada, kad su zajedno, vidi da se on promijenio na bolje.

Povezani sadržaj

Upravo se čita