Vrijeme čitanja 3 minute

Najbolje novogodišnje čestitke i poruke

Razveselite svoje najdraže jednom od šaljivih i dovitljivih novogodišnjih čestitki!

Autor: Dnevni Magazin

Life#nova godina#božić#poruke#čestitke

Najbolje novogodišnje čestitke i poruke

Pixabay

Neka tvoje brige traju koliko i tvoje novogodišnje odluke! Sretna Nova!
Želim ti da imaš: divan ponedjeljak, zaljubljeni utorak, sretnu srijedu, divni četvrtak, odličan petak, super subotu i mirnu nedjelju. Sretna Nova godina!
Prije nego sunce zađe, prije nego sjećanja zakažu i... prije nego pukne mreža, želim ti najbolju novu godinu!
U ovim sitnim satima kad 2018. stoji pred vratima i sve zadnje minute se broje, sa tobom su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira, od sveg srca sretna Nova svima!
Želim ti ljepotu u siječnju, ljubav u veljači, mir u ožujku, bezbrižnost u travnju, zabavu u svibnju, uživanje od lipnja do studenog, sreću u prosincu. Ukratko, želim ti sretnu i prelijepu 2018. godinu!
Bilo je mnogo trenutaka u prošloj godini kada sam te živcirao, naljutio i smetao ti... samo da te obavijestim da to planiram činiti i u 2018. Sretna Nova!
Kad sat stane usred noći, ruku ti pružiti neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti poželim sretnu godinu Novu!
Želim ti da ti nova 2010. godina donese dvanaest mjeseci sreće, 52 tjedna zabave, 365 dana uspjeha, 8.760 sati dobrog zdravlja, 52.600 minuta sreće, 3.153.600 sekundi užitka i... to je sve!
Sve što ti bol i mržnju stvara neka nosi godina stara a mnogo ljubavi, sreće i lijepih snova neka ti donese godina Nova.
U 'Božjoj banci' Bog je stavio 365 dana punih ljubavi, sreće, zdravlja i blagoslova za tebe... stoga uživaj trošeći ih! Sretna Nova!
Puno radosti, osmijeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmijeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvog prijatelja. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna 2018. srce moje malo.
Pogledaj na kalendar - prolaze dani, a meni se čini da je isto kao i lani. Nije isto, godina je nova pa neka ti donese bezbroj najlijepših snova.
Na ekranu bijele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati dvadeset četiri slova: NEKA TI JE SRETNA GODINA NOVA!
Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, nek ti je sretna godina Nova.

SRETNA TI NOVA GODINA! Na poklon ti šaljem LJUBAV upakiranu u ISKRENOST, sa mašnicom od lijepih ŽELJA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST cijelog života. SRETNA NOVA GODINA!
Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom, sretna ti novogodišnja noć, a sreća i radost sami će doć.
Otvorit ćemo knjigu. Prva stranica će biti prazna. Tekst ćemo sami napisati. Knjiga se zove 'Prilike', a prvo poglavlje 'Nova godina'. Sve najbolje!
Dok čestitku čitaš ovu i godinu čekaš novu, iz mog srca primi želju i dočekaj je u veselju. Neka ti život bude pun sreće i snova i nek ti je sretna Godina Nova.
Uvijek budi u ratu sa svojim manama, a u miru sa svojim susjedima. I svakim danom postani bolji čovjek. Sretna Nova!

Povezani sadržaj

Upravo se čita