Vrijeme čitanja 5 minuta

Najljepše božićne poruke i čestitke

Ponovno je najljepše doba godine kada prijatelji i obitelji razmišljaju o Božiću i svojim najmilijima. Razveselite svoje najdraže jednom od božićnih čestitki koje smo pripremili za vas.

Autor: Dnevni Magazin

Life#božić#čestitke#blagdani#obitelj

Najljepše božićne poruke i čestitke

Pixabay

Tradicionalne božićne čestitke

Neka Božić donese čaroliju u vaše srce uz velike radosti. Neka vas Božji duh blagoslivlja snagom. Neka obećanje Božića donese vama i vašim najdražima beskrajne blagoslove.
Neka sa osmijehom i pjesmom započne dan, jer Isus nam je danas došao na dar. Mir i veselje neka ispune ti dom, a ljubav neka caruje u srcu tvom. Sretan Božić!
Polete li anđeli poput ptica, dotaknu li predivan osmijeh tvoga lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim da tebi i obitelji najsretniji Božić želim!
Sretan Božić, i neka vam ova nova godina donese radost i smijeh. Biti sretan najveća je želja u životu.
Veselim se Božiću svake godine. Vrijeme je da se javimo onima kojima smo propustili tijekom godine. Neka vas ova poruka pronađe u dobrom zdravlju i duhovima.
Neka vas duh sezone privuče bliže onima koje voliš. Neka ovo bude godina slavlja za sve, sretan Božić svima.
Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić jako sretan bude.
Zvjezdano nebo noćas blista, svi slavimo rođenje Isusa Krista, na nebu mjesec sjajni se zlati, Božji blagoslov neka vas prati! Sretan Božić!
Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove, a osmijeh malog Isusa neka te prati i vodi cijelog života. Sretan Božić!
Najljepše želje, nadu i najbolje što vam Božić može donijeti za vas i vašu obitelj što slavite ovaj put zajedništva. Sretan Božić!
U ovo blagdanskoj večeri neka ti saonice sreće donesu najljepše želje: radost, ljubav i veselje. Neka sreća i blagoslov do tebe svrate i vječno te prate. Sretan Božić!
Neka sa osmijehom i pjesmom započne dan, jer Isus nam je danas došao na dar. Mir i veselje neka ispune ti dom, a ljubav neka caruje u srcu tvom.
Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoje kroz cijelu godinu! Sretan Božić!
Kad anđeli upale novogodišnju svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a tisuće zvijezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Sretan Božić!
Božić bijeli radostan i svet, možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet. Noćas će nas grijati okićeni bor, a naša srca sijat će kao kraljevski dvor. Sretan ti Božić!
U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova!
Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove, a osmijeh malog Isusa neka te prati i vodi cijelog života. Sretan Božić!

Božićne čestitke za prijatelje

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima.
Ne postoji ništa čarobnije od ukrašenih stabala, svjetla, darova, obitelji i prijatelja koji uveseljavaju tvoj život. Sretan Božić!
Dajte i primajte ljubav i zasigurno ćete imati radosni Božić. Božić širi veselje u našim životima!
Neka Božji blagoslov sjaji tebi i tvojoj obitelji ovih blagdana.
Uživajt u čarima ovih blagdana slušajući glazbu i slaveći Božić s onima do kojih ti je najviše stalo.
Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom. Sretna ti božićna noć, a radost i sreća sami će doći!
Srce ispunjeno toplinom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Božić želim ti iz srca svoga!

Šaljive i romantične božićne čestitke

Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane neka te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati.
Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnja večer
Sorry, saonice su mi koma, sob mi je high, zato ti nisam upao kroz dimnjak znaj. Pukla mi je s darovima vreća, ali ipak ti želim best Christmas i da te prati sreća.
U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči, od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće a jedan od njih reče Sretan Božić i mnogo sreće!

Kratke Božićne čestitke

Neka mir bude vaš dar na Božić i vaš blagoslov tijekom cijele godine!
Na ovom svijetu nema ništa žalosnije nego probuditi božićno jutro i ne biti dijete.
Nadam se da je vaš Božić idealna mjera zabave i smijeha!
Želim ti sretan Božić, neka ovaj festival ljubavi donese obilnu radost i sreću tvojem životu!
Neka vas Krist blagoslovi cijelom srećom i uspjehom koji zaslužujete! Sretan Božić!
Mir dolazi i ostaje kada živimo Božić svaki dan
Slavimo Božić u svom srcu cijele godine!
Čestit Božić i sretna Nova godina Vama i Vašoj obitelji.

Odaberite i neku od najboljih novogodišnjih čestitki!

Povezani sadržaj

Upravo se čita