Vrijeme čitanja 3 minute

Najljepše čestitke za vjenčanje

Pozvani ste na vjenčanje i želite u čestitku upisati poruku koja će posebno razveseliti mladence? Odaberite jednu od najboljih čestitki koje smo pripremili za taj poseban dan.

Autor: Dnevni Magazin

Life#čestitke#poruke#vjenčanje

Najljepše čestitke za vjenčanje

Pexels

Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istom smjeru. Sretno vam putovanje.
Sam je čovjek nesavršena stvar, mora naći drugoga da bi bio sretan. Vi ste pronašli jedno drugo.
U životu pamtimo trenutke, a ne dane i zato želimo da vam život bude prekrasan splet nezaboravnih trenutaka. Sve najbolje žele vam...
Biti voljen i biti izabran u ljubavi, to je najljepše što ti se može dogoditi u životu. Iskrene želje za zajednički život.
Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem. Sretno!
Neka plamen koji danas gori u vašim srcima bude svjetionik koji će vam obasjati puteve života. Naša najveća želja je da se taj svjetionik nikad ne ugasi.
Cijeli zivot pamtite ljepotu i radost danasnjeg dana. On je danas svanuo samo za vas dvoje, da vas spoji zauvijek. I mi smo danas tu samo zbog vas, počasćeni sto ste nas pozvali da vas i mi ispratimo na vas put zajedničke sreće. Neka vas na tom putu prati Bozji, roditeljski i nas blagoslov.
Što reći a da nije već rečeno? Što zaželjeti a da to ne budu samo slova na papiru? Nisam čovjek od velikih riječi i zato dragi mladenci, želim biti kratak, ali iskren - Volite se cijelog života kao što se volite danas!
Dragi mladenci, radujemo se s vama što ste svoju ljubav upotpunili pred Bogom u sakramentu braka. Da bi vam sreća u braku bila potpunija, radujte se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju.
Želim vam radost dijeljenja, zadovoljstvo zajedništva, užitak koji donosi briga život koji donosi stvari koje su vam neizmjerno drage i ljubav koja raste iz godine u godinu...
Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća koju danas osjećate prati kroz cijeli život.
Neka ovaj prekrasan dan bude lijep početak vašeg bračnog putovanja, neka to putovanje traje vječno jer ste našli pravog suputnika, neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Sve najbolje žele vam...
Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem. Sretno.
Potraga za blagom je završena, našli ste jedno drugo.
Danas je Vaš dan, dan Vašega vjenčanja, neka Vaša ljubav bude i nadalje ovakva kao danas, ljubite se, volite se i poštujte
Neka vas obasja svjetlost Božje ljubavi na putu života kojim ste odlučili zajedno kročiti. I ne zaboravite, od danas život ne postaje ljepši. On vam samo pruža još dvije ruke koje će vam pomagati, i jednu glavu koja će uvijek na vas misliti.
Kad ljubav podijelite s voljenom osobom ona postaje život. najljepše želje za zajednički život.
Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.
Život nije bajka, postoje i dobri i loši trenuci, danas dajete pečat svojoj ljubavi, neka Vam ona bude snaga u Vašem životu.

Povezani sadržaj

Upravo se čita