Vrijeme čitanja 3 minute

Najljepše poruke za Valentinovo

Na ovaj poseban dan u godini mnogi žele svojim najdražima naglasiti koliko ih vole. Odaberite jednu od najljepših poruka za Valentinovo i razveselite nekog Vama posebnog.

Autor: Dnevni Magazin

Life#valentinovo#ljubav#poruke

Najljepše poruke za Valentinovo

Pexels

Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je potok što teče iz raja, a poljubac je puteljak što dva srca spaja. Sretan ti dan zaljubljenih.
Bez tebe je sve ništa, a s tobom je ništa sve!
Legni i zamisli ruke moje kako klize niz tijelo tvoje. Strastvene poljupce tvoje od kojih drhti tijelo moje, krevet vruć sve do zore, to je lijek za nas dvoje!
Sinoć sam dobio poruku sa neba, Bogovi su se žalili da im je pobjegao najlijepši anđeo. Ne brini, nisam te odao.
Čitaj sada ovo polako, nitko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim ću ti pisati, ja bez tebe više ne mogu disati...
Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gdje je srce moje. Ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene!
Krv u meni vrije dok me gledaš ti. Tvoj osmijeh blag tako mi je drag, daj mi okom znak, hajdemo u mrak - da ti priznam sve, nemoj reći ne, jer ja želim te!
Kada bi nebo bilo papir, a zvjezdice pisati znale, moju ljubav prema tebi opisati ne bi znale.
Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno, nitko nikome ne šalje poruke ovako kasno. To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo...
Gdje si moje medeno, bez tebe mi je je ledeno, čuvam poljubac za tebe, hoću te kraj sebe. Imam te nešto pitati kratko, jede mi se nešto slatko!

Kad voliš nekog i moraš patiti, kad izgubiš ljubav želiš je vratiti, zato čuvaj ono što svim srcem voliš i da ode nemoj dozvoliti.
Ostani tu gdje jesi, u mome srcu na istoj adresi. Da te mogu uvijek naći, da ti kažem koliko mi tvoja ljubav znači.
Od tvog dodira sunce se skriva, od tvog osmijeha vatra se gasi, od tvog pogleda rana se pretvara u najlijepši san i što još da ti pričam kad mi nedostaješ svaki dan...
Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao anđeli u nebeskom raju. Anđeli se sastaju s Bogom, a nadam se da ću se i ja sastati s tobom...

Povezani sadržaj

Upravo se čita