Vrijeme čitanja 6 minuta

Ne diraj mi mamu - sadržaj i epizode humoristične serije

Na Novu TV dolazi nova humoristična serija čiji scenarij potpisuje Feđa Isović, ujedno i glavni autor hit serije ''Lud zbunjen normalan''.

Autor: Nova TV

TV#serija

Ne diraj mi mamu - sadržaj i epizode humoristične serije

Nova TV

Režiju serije ''Ne diraj mi mamu'' potpisuje Elmir Jukić, a u glavnim ulogama vidjet ćemo između ostalih i Renea Bitorajca i Branka Đurića Đuru koji utjelovljuju partnere odvjetnike Budimira Ćorovića i Zlatka Sljepčevića. Seriju 'Ne diraj mi mamu' možete pratiti od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

1. sezona, 10. epizoda:

Budimir napokon ima klijenta i to mulitimilijunera iz Njemačke- Murata Volodera. Murat želi investirati u izgradnju trebevičke žičare i na taj način ostaviti nešto rodnom gradu koji se guši u smogu. On također prodaje i svoje dionice u njemačkom telekomu. Budimir, nakon što mu Dika ukaže na sjajnu poslovnu priliku, kupuje dionice i dok zajedno sa Zlatkom i Dikom mašta kako će trošiti lovu koju dobiju od dividendi, nalete na Vidoja inspektora za privredni kriminal koji je u potrazi za Muratom. Vjerujući da ih je Murat prevario, natjeraju ga da im vrati pare, a i izgube ga kao klijenta. Međutim, nisu ni svjesni koliko su u krivu.

1. sezona, 9. epizoda:

Zlatko je ponovo u kockarskim dugovima, a kako bi ih vratio i izbjegao batine, nagovori Dževada da Diki javi da je na nagradnoj igri dobila namještaj. Dika, sretna radi te informacije daje Zlaku 1000KM, a zove Pušku kako bi prodala stari namještaj. Međutim, problem nastaje kada se Budimir vrati kući i zatekne praznu dnevnu sobu, a Zlatko prizna što je napravio.

1. sezona, 8. epizoda:

Budimir smatra da Dika domaćinstvo ne vodi racionalno i da previše novca troši na kazalište, frizera i slično. Stoga odlučuje da on u potpunosti preuzme kontrolu nad kućnim bužetom. Od sada on plaća račune, a s vlasnikom lokalne prodavaonice je dogovorio da Dika uzima namirnice, a da on na kraju mjeseca plati. Dika vrlo brzo pronalazi način kako da dođe do gotovine. Međutim, kada kod nje ugleda veću sumu novca, povjeruje da ona ipak ima nadnaravne moći predviđanja i da do novca dolazi preko kladionica. U međuvremenu, Mija se zaručila. Međutim, veliki je problem kako to da saopći Budimiru. Stoga ona i Nihad razrađuju taktiku, ali im baš i neće upaliti.

1. sezona, 7. epizoda:

Sabrija planira tužiti Sud jer je uvjeren da je toksikološka kontaminacija od ljepila sa sudskih markica koje je godinama lijepio, prouzrokovala njegovo ludilo. U tom sporu ga zastupa Budimir. U jednom takvom napadu ludila on demolira kafić Paragraf. Zbog toga Kerim odlučuje angažirati Gedoru kao izbacivača. Međutim, Gedora ne samo da rastjeruje razbojnike, nego svojom pojavom tjera i goste. Budimir je svjedočio ubojstvu i pljački kladionice. Vidio je pljačkaša, a problem je što je i on vidio Budimira. Zbog toga živi u velikom starahu, sve dok ga Puška ne pronađe u njegovom stanu i ne riješi da ga ubije.

1. sezona, 6. epizoda:

Budimir je ponovo na sedativima, a kako bi pojačao njihovo djelovanje, zalijeva ih rakijom. Tako pod utjecajem alkohola, Budimir i Zlatko u frižideru nađu posudu s hranom za koju vjeruju da je Dikin gulaš. I tada im sine ideja kako da pomognu Ivanu Galijatoviću, ali i da i oni zarade. Naime, za spas njegove kompanije Mesotrans, ponudit će mu Dikin recept za savršen gulaš. Međutim, ni ne slute da u posudi nije Dikin gulaš nego nešto puno gore. U kafiću Paragraf je ponovo uzbudljivo. Nazmije je odlučila ostaviti Kerima, te je ovaj spreman na očajnički potez – da glumi infarkt.

1. sezona, 5. epizoda:

Zlatko je ponovo u problemu. Naime, postoji nevjerojatna sličnost između njega i Brzog, šefa lokalne mafije. Otkrivši to, Brzi ima plan kako da se izvuče iz sukoba s mafijom. Njegovi pomagači spremaju zasjedu u Zlatkovom uredu kako bi Zlatka isporučili umjesto njega. Vjerujući u pravdu, Budimir prijavljuje zaposlenika suda, Sabriju, koji sa starih predmeta odljepljuje markice i ponovo ih prodaje. No, je zaboravio jedan detalj – Sabrija je psihopat.

1. sezona, 4. epizoda:

Radi Dikinog horoskopa i Dunjinih ružnih snova, Budimir je uvjeren da je smrtno bolestan, te odlazi kod dr. Nikolića na pregled. Dr. Nikolić se razvodi te angažira Budimira za svog odvjetnika. U međuvremenu, i Zlatka i Dževada ganjaju Puška i Gedora radi kockarskih dugova. Zlatko radi toga ostaje bez stana, te useljava kod Budimira. Dževad nema ništa drugo za prodati osim grobnog mjesta. Međutim, ne može naći kupca. Na njegovu sreću, Budimirovo ubjeđenje da je smrtno bolestan, ipak rješava Dževadov problem.

1. sezona, 3. epizoda:

Budimir se dodvorava Ivanu Galijatoviću, najbogatijem tajkunu u regiji, kako bi preuzeo sve njegove pravne poslove. Ivan je bahat, ali Budimir je spreman na sve, pa čak i da mu pere auto. Sustret sa visokomoralnim Ivanovim prijateljem, Budimira ipak ostavlja kratkih rukava. Međutim, na nagovor Zlatka, odlazi kod Ivana, ali ga zatječe u nezgodnoj situaciji. Vjerujući da Ivan radi sklekove, napušta njegov ured. S druge strane Ivan vjeruje da ga je Budimir vidio s ljubavnicom, te u potpunosti mijenja svoje ponašanje prema njemu. Osim ugovora, u zamjenu za njegovu šutnju, poklanja mu Porschea i jahtu.

1. sezona, 2. epizoda:

Budimiru nedostaje novac kako bi platio sve račune, te inzistira da se bakšiš koji je Zlatko dobio od Ivana podjeli na dva jednaka dijela. I taman kad pomisli kako je riješio problem, naleti na poštara s novim računima. U trenutku njegovog histeričnog napada u kancelariju ulazi financijski savjetnik pokojne gđe. Olivije, nad kojom se, svojevremeno, Budimir sažalio, te je branio pro bono. Olivija je iza sebe ostavila ogromno bogatstvo, a Budimir je jedan od nasljednika te je pozvan na otvaranje oporuke. No, Zlatko inzistira da se i to dijeli na pola. I dok u kancelariji Budimir pada u nesvjest od uzbuđenja, Kerim pokušava se dodvoriti svom stanodavcu kako mu nebi povisio rentu. Poslušavši Dikin savjet, velikodušno dijeli komplimente njegovoj supruzi, sve dok Nazmija ne dođe u kafić.

1. sezona, 1. epizoda:

Odvjetnici Sljepčević i Ćorović imaju određene financijske probleme. Budimir je zabrinut zbog kazne od Porezne inspekcije, a Zlatko jer ima određene kockarske dugove. Rješenje svojih problema vide u Diki, koja čuva nakit od njene pokojne kćerke. Stoga se njih dvojica odlučuju opljačkati Diku. Međutim, u pokušaju pljačke zatiču Diku kako spava okićena s dvije kile nakita. Nakon ovog neuspjelog pokušaja pljačke, Zlatko i Budimir angažiraju Dževada Buku, privatnog istražitelja, na probni rad, sa specijalnim zadatkom da opljačka Diku. Međutim, situacija se dodatno komplicira kada se u stanu pojavi pravi lopov.

Povezani sadržaj

Upravo se čita