Vrijeme čitanja 2 minute

Pomaže li nošenje steznika u otapanju masnoća na trbuhu?

Nošenjem steznika dobit ćete vitkiju figuru i oblik pješčanog sata, no pomaže li nošenje steznika u sagorjevanju masnoća na abdominalnom području?

Autor: VP

Life#korzet#dijeta#mršavljenje

Pomaže li nošenje steznika u otapanju masnoća na trbuhu?

Pixabay

Pomaže li nošenje korzeta otopiti salo na trbuhu?

Kratak odgovor je ne. “Nošenje steznika samo po sebi ne uklanja masne stanice,” rekao je liječnik. Stezanje ukorzet moglo bi spriječiti širenje želuca dok jedete tako da se brže osjećate siti i ograničite veličinu porcije. Nakon nekoliko tjedana na dijeti sa steznikom, zapravo biste mogli smršaviti.

Koliko dugo morate nositi steznik da biste vidjeli rezultate?

Steznik za struk potrebno je nositi 8-10 sati dnevno tjednima do mjesecima kako bi se postigli rezultati, a obično zahtijevaju dijetu i tjelovježbu za oblikovanje tijela.

Može li vam nošenje steznika za oblikovanje struka izravnati trbuh?

Kratak odgovor je: da, apsolutno! Korzeti koriste čvrstu kompresiju kako bi izravnali trbuh, obično s čeličnim dijelovima, lateksom ili drugim materijalima, dajući vašoj figuri klasičnu siluetu pješčanog sata. Ovo izravnavanje događa se odmah i kontinuirano sve dok nosite korzet.

Što se događa s vašim salom kada nosite korzet?

Vaš korzet dizajniran je s robusnom konstrukcijom kako bi odmah stanjio vaš struk, a jedan od načina na koji se to postiže je u biti gnječenje vašeg sala. Ako nemate puno viška masnog tkiva, vjerojatno će ga vaš korzet jednostavno stisnuti, premjestiti u raspoloživi prostor na trbuhu.

Hoće li steznik pomaknuti salo?

Korzet vas preoblikuje. NE premješta salo koje ste skinuli dok vježbate struk na drugo područje vašeg tijela.

Steznici baš i nisu za svakodnevno nošenje. Međutim, korzeti samo čine da izgledate mršavije kada ih nosite, oni ne čine ništa za sagorijevanje sala na trbuhu. Kako biste doista izgubili trbuh, usvojite zdrav plan prehrane sa smanjenim unosom kalorija i povećajte fizičku aktivnost.

Povezani sadržaj

Upravo se čita