Vrijeme čitanja 4 minute

Rat ruža - sadržaj i epizode turske serije

Nova TV donosi napetu i neodoljivu priču o intrigama, osveti, ljubavi i obiteljskim vezama koja će gledatelje sasvim sigurno prikovati uz male ekrane.

Autor: Nova TV

TV#serija

Rat ruža - sadržaj i epizode turske serije

Nova TV

Gulru se rodila u jednoj od rubnih četvrti Istanbula i odrasla u pomoćnoj kućici vile u kojoj njezin otac radi kao vrtlar. Usprkos velikim snovima koji su proklijali u vrtu zasljepljujuće vile, jednom nogom i dalje čvrsto stoji u svojem skromnom susjedstvu. Gulru, koja živi između vile i susjedstva, zapravo ima svoj vlastiti mali svijet. Opasni momak iz susjedstva, njezina ljubav iz djetinjstva, Mert, otac Salih koji s puno ljubavi strepi nad njom, sestre koje su joj svaka komad duše i problematični sin iz vile, njezin najdraži prijatelj Sinan, junaci su Gulruina malog svijeta. Međutim, tu je još netko, a Gulruin svijet se vrti oko nje. Gulru od djetinjstva obožava Gulfem Sipahi, lijepu kćer iz vile. To divljenje koje njezina obitelj i Mert nimalo ne odobravaju, ponovno se rasplamsa kad se Gulfem nakon mnogo godina vrati u vilu. Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova posljednja želja bila je da ona ostane živjeti sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prijestolnici, što se njoj nimalo ne dopada. Jedina koja je sretna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu upravo je Gulru, ali uskoro doživljava razočaranje. Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocjenu ogrlicu. Duboko razočarana i povrijeđena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu - odlučuje preoteti Gulfem sve što ima. Gulruin put koja čini sve što je u njezinoj moći kako bi se svidjela Gulfem, presijeca se s onime Omera Hekimoglua, Gulfemine najveće ljubavi koja joj je slomila srce. Dio njezinog paklenog plana upravo je zavođenje Omera koji je Gulfemina jedina ljubav. Neuobičajen susret Gulru i karizmatičng Omera naglavce će izokrenuti san i javu u malom svijetu mlade djevojke. Iako ga je željela iskoristiti samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u Omera i tu se situacija počinje da se komplicira. Nevino divljenje i veliki snovi iskaču iz tračnica i počinje rat ruža. Ni za malenu četvrt ni za velebnu vilu ne postoji način da ga izbjegnu. Dvije žene u borbi za ljubav jednog muškarca. Nekada uzor, a sada rival. Gulfem je slavna svjetska modna kreatorica, baš sve o čemu je mala Gurlu uvijek maštala. Ljubav, prosidba i eksplozije osjećaja - na što smo sve spremni radi osvete? Borba je početak rata, a u ratu i ljubavi je sve dozvoljeno.

1. sezona, 45. epizoda

Dok jedan poljubac zbližava Gulru i Omera, ostale šokira vijest o neočekivanoj smrti. Salih je uhićen zbog svog iskaza o uzroku smrti, a Gulru je primorana donijeti odluku. Stvari je dodatno zapaprio Jener jer se otkrije da je prevario Mebrure.

1. sezona, 44. epizoda

Gulfem koja mora trpjeti Gulru zbog Džihanove opsesivne ljubavi odlučuje krenuti u realizaciju novog plana. Ševket se dočepa velikog aduta kako bi se otarasio Mebrure. Gulru i Omer su pred rastankom, a Gulfem poduzima korake kako bi sve događaje preokrenula u svoju korist.

1. sezona, 43. epizoda

Omer je u grozničavoj potrazi za Gulru. Dočeka ga veliko iznenađenje kad je pronađe prije policije. Nakon proživljene noćne more, Gulru otvara novu ljubavnu stranicu s Omerom. Mert donosi nove odluke vezane za svoj život.

1. sezona, 42. epizoda

Svi su u nevjerici i brizi zbog Gulruina nestanka. Paparazzi počinju pratiti vijest o nestanku što Gulfem zadaje glavobolje. Jondža osjeća krivnju zbog sestrina nestanka. Taner želi biti Čičekina potpora.

1. sezona, 41. epizoda

Dok je Gulfem i dalje u šoku zbog Gulruina iznenađenja, Gulru pak ne zna kakva je opasnost čeka i odlazi se naći s Omerom. Umjesto Omera, dočekuje je Mert. To će biti početak najveće noćne more u njezinu životu.

1. sezona, 40. epizoda

Omer napokon saznaje da su njegovi osjećaji uzvraćeni. Dok Taner traži načine da se sprijatelji s Čiček, Jondža je ljubomorna na Gulruino i Omerovo zbližavanje, pa pokuša iskoristiti Merta kako bi to spriječila.

1. sezona, 39. epizoda

Gulru u zadnji tren odustane od vjenčanja s Mertom i zna da odsad više ništa neće biti kao prije. Donosi važne odluke o svom životu i počinje ih provoditi.

1. sezona, 38. epizoda

Adutom koji drži u rukama Gulru stjera u kut i tjera je da donese odluku. No kad Gulfemin plan stigne u fazu ostvarenja, pojavila bude se situacija koja će sve šokirati.

Povezani sadržaj

Upravo se čita